Gratis verzending boven de €25,-           Nieuw: DNA Livingroom Giftcard

DNA Living

Vanuit deze plek in het hart van Barneveld en het hart van Nederland, ontwikkelen we verder met de Boodschap die ons zo na aan het hart ligt. Hier zet ik mijn groothandel van ons eigen merk en de leveranciersfunctie, voor mijn verkooppunten in Nederland, voort.

Ook gaan we vanuit deze plek door met onze webshop, www.dnalivingroom.nl, worden wij met deze bijzondere plek, de DNA LIVINGroom, fysiek zichtbaar en bereikbaar voor de mensen en hebben we onze media ruimte ingericht voor de designs, de communicatie, de filmpjes en de podcasts.

Een plek dus waar van alles gebeurt; van design, ontwikkelen van teksten en producten, filmproducties, product klaarmaken, ontmoeten, etc.

Ik ben blij, ik ben dankbaar en voel me heel klein bij deze GROTE, zo bijzonder mooie plek. Een plek van LEVEN, een plek van blijdschap, vreugde, gastvrijheid en ontmoeting waar ook een traan gelaten mag worden. Een plek dus waar van alles gebeurt; van design, ontwikkelen van teksten en producten, filmproducties, product klaarmaken, ontmoeten, etc.

Een plek waar RELATIE centraal staat

Een plek waar relatie centraal staat. Een levende relatie met God, met elkaar en met de mensen die in de DNA LIVINGroom komen. We hebben een LEVENDE God, een aanwezige God, een God van RELATIE, een God die van ons houdt.

Daarom de naam LIVINGroom. Met de klemtoon op LIVING. LEVEND. De DNA LIVINGroom een plek waar in al onze onvolkomenheid HET LEVEN geleefd wordt.

Verhuizing

Samen met mijn fantastische team mensen hebben wij de immens grote verhuisklus, naar deze schitterende plek, in zeer, zeer korte tijd geklaard. En staan we klaar om jou te ontvangen.

We staan klaar om jou te helpen een mooi persoonlijk cadeau, met of zonder tekst, samen te stellen. Een groot cadeau, een klein cadeautje, een bloemetje, een kaartje; we hebben het allemaal in huis. Maar ook om, samen met jou, net dat ene kaartje, die ene tekst, voor die ene persoon te vinden. Intussen leiden de teksten op de kaarten tot de meest mooie gesprekken.

Daarnaast heb ik aan onze kaarten en cadeau artikelen een prachtig assortiment droogbloemen toegevoegd. Dit geeft de winkel veel kleur en fleur. Één stap over de drempel en je wordt zeker weten BLIJ!

En dat is wat mijn hart verlangt; blije en gelukkige mensen, die (even) opgetild worden uit hun omstandigheden en iets mogen ervaren van ‘the touch of the Masters hand’, van het Licht dat werkelijk LEVEN geeft.

Sluiten
Sluiten
Inloggen