Gratis verzending boven de €25,-           Nieuw: DNA Livingroom Giftcard

Over ons

‘Less is more’, wordt vaak gezegd. Maar wanneer ‘more’ niet in ‘less’ kan worden samengevat, wordt het een lang verhaal.

En dan is het nog maar een ‘less’ verhaal uit een heel groot ‘more’ verhaal…

Veel plezier bij het lezen van een inkijkje in het leven van mij en mijn gezin en het ontstaan van de DNA LIVINGroom in juli 2021.

Alieda van Dijk

Hi, ik ben Alieda van Dijk en ben superblij, supertrots en nog veel meer DANKBAAR, dat ik begin juli 2021 de deuren van mijn eigen winkel in Barneveld heb mogen openen.

De DNA LIVINGroom; meer dan een winkel alleen…

In één van de mooiste panden van het centrum van het gezellige en vriendelijke Barneveld verkoop ik mijn merk Dee&Aa, Love Is A LifeStyle, in combinatie met droogbloemen en cadeau artikelen.

‘Oh, dan begin je jouw eigen BRANDstore, zoals de winkels aan de P. C. Hooftstraat in Amsterdam’ riep één van mijn BtoB-klanten enthousiast uit.

Zo had ik het nog niet bedacht.

Maar dat dus, is wat mijn DNA LIVINGroom aan de P.C. Hooftstraat van Barneveld, de Langstraat uiteindelijk is; een BRANDstore.

Het merk, Dee&Aa, Love Is A LifeStyle, is in 7 jaar tijd gegroeid naar een merk dat verspreid over heel Nederland wordt verkocht.

In (christelijke) boek- en cadeauwinkels, bij Bruna winkels, in bloemenwinkels, op campings, in kerken en bij events vind je ons Dee&Aa-merk en product.

Ook het buitenland weet ons inmiddels te vinden.

En nu dus in hartje Barneveld mijn eerste, echte, eigen brandstore; de DNA LIVINGroom.

Sluiten
Sluiten
Inloggen